Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Confidentialitate

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@mobila-online.eu.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Lorena Mob SRL, avand cod unic de inregistrare RO25680220 , numar de ordine in registrul comertului J51/274/2009, telefon 0723.814.833, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Lorena Mob SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. La datele dumneavoastra au acces procesatorii de plati/bancile partenere, firmele de curierat partenere si agentiile de publicitate partenere.

Lorena Mob SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Lorena Mob SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12);

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

- dreptul de opozitie (art.15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Lorena Mob in conformitate cu scopurile mentionate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Drepturile conferite de Legea nr.677/2001

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Lorena Mob SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra nu determina nici un fel de consecinte de fapt sau de drept. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la la adresa de mail contact@mobila-online.eu sau la magazinul Lorena Mob din Bulevardul Ghencea 79, Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC Lorena Mob SRL (www.mobila-online,eu) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.